ozarow.INFO Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Paweł Rędziak przedstawił kandydatów do Rady Miasta ze swojego KWW: Linki do Facebook: - Arkadiusz Trojan Okręg wyborczy nr 12: Sołectwa: Janików, Niemcówka (Szczury), Suchodółka, Wólka Chrapanowska, Zawada Cytat Moje priorytety: - współpraca i ciągły kontakt z sołtysami i mieszkańcami sołectw z terenu okręgu; - działania zmierzające do poprawy życia mieszkańców; - reagowanie na bieżące problemy mieszkańców. - Justyna Nowak Okręg wyborczy nr 5: część miasta Ożarów: Osiedle Wzgórze, Bloki nr: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 11, 12, 13, 35, 36, 37, 38, 39, 40, od 54C do 54D, od nr 80 do 95, 96, 96A, 96B Cytat Stawiam na systematyczną współpracę ze Spółdzielnią ,,Wzgórze’’ w sprawach dotyczących bezpieczeństwa mieszkańców na osiedlu, estetyki terenów zielonych i rekreacyjnych. Drugim moim celem jest praca i aktywność na rzecz kobiet, oraz osób starszych i z niepełnosprawnościami." - Beata Kwiecińska Okręg wyborczy nr 9: Sołectwa: Czachów, Karsy, Sobów Cytat Moje priorytety to: - dalsza poprawa stanu dróg gminnych - dokończenie budowy oświetlenia -rozbudowa świetlicy wiejskiej w Karsach - budowa kanalizacji sanitarnej na terenie Sołectwa Sobów - dokończenie budowy drogi we Wsi Czachów - wspieranie polityki senioralnej i młodzieżowej Moje potrzeby są takie same jak Państwa, dlatego obiecuję, że będę sukcesywnie wdrażać je w życie dla dobra naszej małej ojczyzny. - Joanna Winiarczyk Okręg wyborczy nr 14: Sołectwa: Binkowice (Śmiłów), Jankowice, Prusy, Przybysławice Cytat Zamierzam: -dążyć do poprawy stanu dróg gminnych -mieć na celu rozbudowę oświetlenia - zmierzać do modernizacji wodociągu -współpracować z organizacjami działającymi na naszym terenie na rzecz aktywności lokalnej -podejmować działania zmierzające do poprawy jakości życia mieszkańców -reagować na bieżące problemy i potrzeby mieszkańców -być radną, która faktycznie jest przedstawicielem mieszkańców - Rafał Czarnecki Okręg wyborczy nr 4: część miasta Ożarów: Osiedle Wzgórze, Bloki nr: 14, 15, 16, 17, 18, 19, 57 Cytat Stawiam na współpracę Urzędu Miasta i Spółdzielni ,,Wzgórze’’ w sprawach dotyczących mieszkańców na osiedlu. Jestem zawsze gotowy służyć pomocą i obiecuję, że ze swoimi problemami nie zostaniecie sami." - Barbara Safjańska Okręg wyborczy nr 8: Sołectwa: Lasocin, Szymanówka, Kruków, Janopol, Janów, Wlonice Cytat Obiecuję Państwu swoją oddaną współpracę, innowacyjność działań i pomysłów, priorytetowość celów dla zrównoważonego rozwoju Lasocina, Krukowa, Szymanówki, Janowa, Wlonic, Janopola i całej Gminy. - Marek Kargul Okręg wyborczy nr 3: część miasta Ożarów: Osiedle Wzgórze, Bloki nr: 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 31, 32, 33, 34, 56 Cytat Jako radny chcę reprezentować interesy mieszkańców, chcę słuchać ich potrzeb i opinii." "WASZE POTRZEBY TO MOJE PRIORYTETY" - Mariola Bańcer Okręg wyborczy nr 7: Sołectwa: Biedrzychów, Dębno, Maruszów, Nowe Cytat Problemy mieszkańców są dla mnie bardzo ważne i zawsze jestem gotowa ich wysłuchać. Jeśli pozwolicie mi kontynuować moją działalność, jako wasza radna zamierzam: ● słuchać waszych potrzeb ● wspierać najbardziej potrzebujących ● zadbać o seniorów ● dążyć do stałej integracji mieszkańców ● wspierać działalność organizacji, takich jak: OSP, KGW oraz Stowarzyszenia Jestem otwarta na wasze potrzeby. - Krzysztof Matuska Okręg wyborczy nr 1: część miasta Ożarów, ulice: Akacjowa, Brzozowa, Cicha, Dionizego Czachowskiego, Dębowa, Długa, Jana Pawła II, Jarzębinowa, Jasna, Jaśminowa, Jaworowa, Jodłowa , Kasztanowa, Klonowa, Jana Kochanowskiego, Kościelna, Tadeusza Kościuszki, Krótka, Lipowa, Leona Mazurkiewicza, Adama Mickiewicza, Ogrodowa, Parkowa, Partyzantów, pl. Wolności, Polna, Przejazdowa, Różana, Sandomierska, Sosnowa, Spacerowa, Szkolna, Wąska , Zielna, Stefana Żeromskiego Cytat Pragnę, aby nasza Gmina dynamicznie się rozwijała i stworzyła lepsze warunki życia dla Nas wszystkich. Moje priorytety to: działania zmierzające do poprawy życia mieszkańców reagowanie na bieżące potrzeby i problemy mieszkańców maksymalne wykorzystanie istniejącej infrastruktury rekreacyjno - sportowej zabieganie o czystość i estetykę naszej okolicy starania o podniesienie poziomu opieki medycznej wspieranie działalności i rozwoju OSP dla potrzeb Naszego bezpieczeństwa. - Jolanta Wąsik Okręg wyborczy nr 15: Sołectwa: Grochocice, Jakubowice, Janowice Cytat Moje priorytety: -dbanie o szkołę - Serce Janowic to szkoła, dlatego wspólnie z władzami Gminy i Dyrekcją szkoły dbamy o jej funkcjonalność, rozwój i nowoczesność -budowa świetlicy w Janowicach -świetlica w Grochocicach - elewacja części drewnianej i zagospodarowanie terenu wokół świetlicy - zgodnie z planem mieszkańców -droga tzw. “Zającówka” -droga powiatowa biegnąca przez Grochocice -oświetlenie drogi do Państwa Wziątek -chodnik w Jakubowicach - od drogi krajowej nr 79 w kierunku PKP -budowa drogi w kierunku Binkowic, od drogi krajowej nr 79 - wspólny projekt z radnym Adamem Mlodozencem -modernizacja fili Biblioteki Publicznej w Jakubowicach - Tomasz Dzikowski Okręg wyborczy nr 6: część miasta Ożarów: Osiedle Wzgórze, Bloki nr: 41, 42, 43, 44, 45, 46, 49, 50 Cytat Jako radny stawiam na : - aktywną współpracę ze Spółdzielnią Mieszkaniową „Wzgórze” - rozbudowę oświetlenia na boisku sztucznym Alitu Ożarów - podejmowanie działań zmierzających do poprawy życia mieszkańców - organizację czasu wolnego dla dzieci i młodzieży poprzez uruchomienie Fitness Clubu - dbanie o bezpieczeństwo w gminie Ożarów Jestem osobą upartą i konsekwentną dążącą do celu, zawsze służę pomocą. Wasze problemy są także moimi – rozwiążemy je wspólnie. - Halina Dragan Okręg wyborczy nr 10: Sołectwa: Wyszmontów, Tominy Cytat Tak jak dotychczas, zawsze jestem do Waszej dyspozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi